Please wait...


http://tannklinikk-polen.no/wp-content/uploads/2015/12/banner2.jpg

13 ÅR ERFARING

Fra januar 2016 jobber alle tannleger på MAGNADENT tannklinikk.
Les om våre spesialister under hvert bilde

Vi begynte i 2003 som et lite tannlegekontor og allerede da behandlet vi også pasienter fra Tyskland og Storbritannia.
I 2006 åpnet vi vårt første, og i 2012 andre tverrfaglige tannlegesenter som helt fra begynnelsen var rettet først og fremst mot utlendinger. På bakgrunn av våre tidligere erfaringer klarte vi å utvikle et system av kliniske og logistiske rutiner knyttet til den svært krevende behandlingen av pasienter fra utlandet som ikke bare forventer tannlegetjenester på høyeste nivå, men også veldig kort behandlingstid. I 2007 åpnet vi også for det norske markedet. Siden da har vi stadig samlet nye erfaringer, kunnskap og know-how i behandling av pasienter fra Norge .

Å forbedre vårt team og samarbeide med aller beste spesialister er det viktigste prioritetet i arbeidet vårt.
Allerede i begynnelsen av vår privat praksis strevde vi etter å lage en velfungerende gruppe.
Slik at pasienten vår ikke hadde en følelse at han komm til en enkelt lege som var ekspert i alt og ingenting, fordi i dag, når behandlingsteknikkene er så avanserte, er det rett og slett umulig.

Helt fra starten prøvde vi å realisere et konsept av å opprette en gruppe høyt kvalifiserte spesialleger der hver skulle utføre bare en del av behandlingen.
På dette grunnlaget har det oppstått det et tverrfaglig team som arbeider under en klar og konsistent ledelse.
Slik at pasienten som kommer til oss med et problem, og som oftest er det kompliserte problemer (ikke bare et enkelt hull eller en enkelt verkende tann) som krever tverrfaglig behandling, kan ha en følelse av at han alltid blir behandlet av en lege som spesialiserer seg innenfor det gitte begrensede fagområdet og er en av de beste, hvis ikke den beste spesialisten.
Kort sagt kommer pasienten alltid til den beste legen.

Den største utfordringen ved å opprette av en høyt spesialisert gruppe leger som er i stand til å gjennomføre behandling på høyeste nivå og på kortest mulig tid, er å koordinere arbeidet til hele gruppen. Dette er hovedsakelig nøkkelen til suksess. På bakgrunn av våre mange års erfaringer – fordi teamet vårt startet i 2003 – har vi funnet ut at det ikke bare er viktig å koordinere arbeidet til alle legene, med også innføre standardisering av behandlingsprosedyrene.

Copyright Tannklinikkikrakow 2020. All rights reserved.