Please wait...


http://tannklinikk-polen.no/wp-content/uploads/2015/12/banner2.jpg

Hvorfor er Norge et så viktig marked for dere?

Dr. med. Krzysztof Gończowski: Det er mange årsaker til dette. Den første er ganske enkel: både jeg og kona mi er absolutt forelsket i Norge. I 2004 drog vi nettopp dit på bryllupsreisen vår. Vi feiret våre hvetebrødsdager med å reise rundt i Norge med sekk og telt.

Tannl. Aleksandra Gończowska: Det er forresten fortsatt obligatorisk for oss at vi hvert år tilbringer en del ferie i Norden. Vi drar dit sammen med barna våre og en gruppe venner. Vi synes at Norge er et av de flotteste stedene der man kan slappe av.

 

Dr. med. Krzysztof Gończowski: For oss sportselskere er det vanskelig å forestille oss et bedre sted for dykking enn sunkne skip i Narvik eller et flottere område for fisking, fjellklatring eller havkajakking enn Lofoten. Dette er et vakkert land. Vi har forresten smittet mange av våre leger med lidenskapen vår og de reiser også på ferie til Skandinavia, de også. Men la oss bli alvorlige. Tannlegekontoret vårt er veldig konkurransedyktig for det norske markedet for tannlegetjenester. I Norge er tilgangen til høyt spesialisert tannbehandling utført av spesialleger svært begrenset. Derfor er prisene også skyhøye. På den andre siden har nordmenn veldig store behov for denne slags behandling. I MAGNADENT tilbyr vi spesialiserte tannbehandlinger utført av høyt kvalifiserte leger med mange års klinisk erfaring i arbeid med utenlandske pasienter. Den økonomiske forskjellen mellom våre priser og prisene i det norske markedet er veldig stor. Også logistikken er på vår side, pasientene kan benytte seg av et nettverk av billige flyforbindelser mellom Krakow og faktisk alle største norske byer. I dag er det ikke noe problem for utlendinger å komme seg til flyplassene Krakow Balice eller Krakow Pyrzowice. Flyprisene er veldig lave. For ikke å snakke om behandlingstiden som i tilfelle våre tjenester er betydelig kortere.

Copyright Tannklinikkikrakow 2020. All rights reserved.