Please wait...


http://tannklinikk-polen.no/wp-content/uploads/2015/12/banner2.jpg

Kosmetikk – fasetter og visualisering av smil

tannklinikk-polen63Et vakkert smil er en nøkkel til selvsikkerhet.

En metode som er lite invasiv og gir veldig gode kosmetiske resultater, er bruk av helkeramiske fasetter som gjenskaper både tennenes makro- og mikroanatomi. Den høye kvaliteten på keramiske materialer som anvendes i det tanntekniske arbeidet, gjør det mulig å etterligne tennenes naturlige form, farge og funksjon.

Etter pasientens behov er det også mulig å prosjektere det endelige utseendet av tennene etter den  protetiske behandlingen ved hjelp av en datamaskin og digital fotografi.

Tannlegeklinikken er en av få i Polen som utfører slik prosjektering på et så profesjonelt nivå, både i form av bilder og videoer, der pasienten kan se seg selv med et nytt vakkert smil.

Pasientene i Tannklinikkikrakow mener at det er en veldig verdifull erfaring å kunne se seg selv i “en annen, ønsket versjon” enda før behandlingen begynner.

Sterke og vakre tenner bidrar til vår velbehag, øker selvtillit og påvirker fordelaktig hvordan vi blir vurdert av andre – både personlig og yrkesmessig. For å kunne oppfylle høyeste krav til et vakkert smil, tilbyr klinikken vår digital prosjektering av pasientenes individuelle smil –

Denne prosedyren går ut på simulering av behandlingens resultat og gjør det mulig å visualisere effekten enda før behandlingen starter. Analysen av dette prosjektet gjør det lettere for legen å velge beste løsninger for å oppnå den planlagte slutteffekten.

Den enorme populariteten av Digital Smile Design-konseptet følger av at det gjør det mulig å lage et perfekt smil. Takket være bruk av mest avanserte teknikker innen kosmetisk tannbehandling, klarer man å oppfylle forventninger til mest krevende pasienter.

Og det viktigste: Helt fra begynnelsen kan pasienten delta aktivt i utvikling av sitt nye smil.

Copyright Tannklinikkikrakow 2016. All rights reserved.